In Primul Razboi Mondial Romania a pierdut  535.706 oameni iar in Al Doilea Razboi Mondial au murit peste 833.000 de romani.

In primul rand lor le datoram existenta Romaniei, ei ar trebui cinstiti in primul rand pe 1 decembrie 2018 cand tara noastra sarbatoreste Centenarul. Ei si milioanele de participanti la cele doua conflagratii, unii cu rani fizice dar toti cu rani psihologice.

In schimb, de 1 decembrie 2018 se va inghesui la defilare si va astepta aplauze si ovatii din partea romanilor, Jandarmeria Romana. O institutie aservita politic si care are ca principal scop gazarea si bataia romanilor fie ca vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de Rosia Montana, de Pungesti sau de ce se intampla pe stadioanele de fotbal

 

Cerem interzicearea defilarii Jandarmeriei la manifesterile de 1 decembrie 2018 cand ar trebui comemorati adevaratii eroi ai Romaniei.

Semneaza si tu petitia.

Iar daca Jandarmeria nu va avea decenta sa se retraga de la parada de 1 decembrie, va invit sa ii oferiti ceea ce merita sau sa va intoarceti cu spatele la deflilarea jandarmilor. Romania nu este a lor!

 

Semneaza petitia accesand link-ul:

https://www.petitieonline.com/interzis_jandarmeriei_la_defilarea_de_la_1_decembrie_201

Total Page Visits: 6277 - Today Page Visits: 1

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *