Nu sunt intr-atat de idealist sa cred ca pot schimba lumea. Dar cred ca putem schimba lucrurile putin cate putin. Si din fericire nu sunt singurul care crede asta. La Asociatia Ai Carte ne propusesem sa acordam 3 Burse Performer catre 3 elevi sau studenti cu performante deosebite dar cu situatie materiala medie sau sub medie.

Cu ajutorul SC Mainfreight SRL cele trei burse au devenit cinci iar Razvan B, un fost coleg de la multinationala la care am lucrat a ales sa sustina financiar inca doua burse.

Asa ca anul asta am acordat cate 900 de ron pentru toti cei 7 elevi si studenti care s-au inscris pentru o Bursa reusind sa crestem la 20.800 valoarea burselor si premiilor acordate elevilor si studentilor din 2013 si pana in prezent

Comunitatea locala nu a ramas indiferenta la ideea noastra, Bursele Performer fiind unul dintre proiectele premiate la Gala Comunitatii Prahovene anul trecut.

 

Multumim tuturor celor care de-a lungul timpului au directionat cei 2% din impozitul pe venit (formularul 230) catre Asociatia Ai Carte sau care au facut diverse donatii sustinand proiectele noastre.

Total Page Visits: 1386 - Today Page Visits: 1

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *