De cativa ani, cand se apropie Craciunul, ne mobilizam sa aducem zambete pe chipul unor copii. Acum doi ani am fost la 7 case de copii, anul trecut am fost la cei 112 copii din Pietriceaua iar anul acesta vom merge la Bughea. De fapt sunt doua sate: Bughea de Jos si Bughea de Sus, sate unde vietuiesc 115 copii.

Ca in fiecare an, dincolo de gestul caritabil, voi profita de ocazie ca sa ii invat project management pe o parte dintre elevii mei care s-au inscris ca voluntari in acest proiect. Ei vor stabili conţinutul pungilor, vor identifica produsele, vor calcula bugetul, se vor ocupa de partea de procurement (în română îî zice „achiziţie” dar multinaţionala m-a învăţat o grămadă termeni în romgleză pe care îi mai folosesc din când în când).

Mie imi revine sarcina să mă ocup de partea de comunicare şi de atragerea fondurilor disponibile pentru că elevii sunt sceptici că vom reuşi să strângem aproximativ 6300 RON în mai puţin de o săptămână.  Ce-i drept şi eu am ceva emoţii dar mă bazez pe cei dornici să ne ajute.

 

Şi o puteţi face ajutându-ne fie pe partea de comunicare dând un share la articolul nostru, fie pe partea de fund raising (alt termen învâţat în corporaţie) în următoarele moduri:

  1. Donând prin intermediul platformei MobilPay accesând link-ul https://secure.mobilpay.ro/card2/card/1138637543904bbc8e7ba5c7ae1d60bc68e81f679
  2. Prin transfer bancar în contul Asociaţiei Ai Carte RO40BTRLRONCRT0339684401 deschis la Banca Transilvania filiala Ploieşti Est
  3. Dacă eşti din Ploieşti sau ai drum prin zonă, donând direct în cutia de la Anticaffe New Experience (strada Nicolae Titulescu nr 40 zona Caraiman, reprezentanţa FIAT)
  4. În orice alt mod în care îţi mai trece prin cap.

Pentru că sunt destul de mulţi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani şi nu vrem să facem diferenţe între ei nu vom colecta jucării sau alte obiecte. Saptamana viitoare vom publica lista cu produsele pe care ne dorim să le cumpărăm, doritorii putându-ne ajuta direct cu o parte dintre acestea.

Un share ar fi de ajutor pentru că ai cu siguranţă persoane care vor să ajute şi la care noi nu am putea ajunge fără sprijinul tău.

 

 

Total Page Visits: 3208 - Today Page Visits: 1

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *